Ik wil informatie over

Over Dubbeldam Groep

Bij de Dubbeldam Groep staat 'de mens' centraal. De 280 medewerkers worden gestimuleerd om zich persoonlijk te ontwikkelen en hun verantwoordelijkheden te dragen. De houding richting medewerkers, klanten en zakenpartners is open en gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Binnen de Dubbeldam Groep heerst een transparante cultuur met korte communicatielijnen. Gezamenlijk wordt de lat hoog gelegd en is het de gedeelde ambitie om aan gestelde verwachtingen te voldoen.

1/1

Historie Dubbeldam Groep

1990
2000
2010
2020
1966
Start Dubbeldam Groep Autoschadeherstel zit in het bloed bij de familie Dubbeldam. Opa Dubbeldam leerde het vak met beschilderen van koetsen. Uit liefde voor het vak besloot zijn zoon Chris Dubbeldam voor zichzelf te beginnen.
1990
Nieuw pand Het nieuwe pand aan de Rivierdijk 638 wordt in gebruik genomen. Hier kunnen zowel personenauto's als vrachtwagens hersteld en gespoten worden.
1998
Bedrijfsopvolging Chris Dubbeldam geeft de leiding uit handen aan zoon Raymond Dubbeldam.
2001
Uitbreiding Na een aantal overnames en verhuizingen ontstaan de twee ondernemingen Autoschade Dubbeldam & Van Noordenne B.V. en Dubbeldam & De Leng Truckcoating B.V.
2006
Overname Groeneweg Begin 2006 wordt Bedrijfswagenspecialist Groeneweg uit Zwijndrecht overgenomen. Het bedrijf krijgt de naam Truckcoating Dubbeldam & Groeneweg. Door deze overname is de randstad en de Rotterdamse haven beter te bedienen. Daarnaast beschikt Groeneweg over een sterke schadewerkplaats en beschikt het bedrijf over een straalcabine.
2008
Overname Metagro Overname van Metagro. Een carrosseriebedrijf gespecialiseerd in het produceren van besturingscabines.
2010
Start Metagro Plaatbewerking Start van Metagro Plaatbewerking t.b.v. lasersnijwerk en zetwerk.
2012
Nieuwbouw Schelluinen Nieuwbouw Dubbeldam Schade Schelluinen.

Oprichting van Fleet Repair; landelijk dekkend netwerk van truckschade specialisten.
2013
Verbouwing Zwijndrecht Verbouwing en uitbreiding Dubbeldam Schade Zwijndrecht.

Toetreding tot het landelijk dekkende netwerk AAS autoschade.
2014
Nieuwbouw Metagro Nieuwbouw Metagro Groep in Schelluinen.
2015
Participatie in A.A.S. Autoschade Forepark in Den Haag
2016
Jubileum 50 jaar Dubbeldam Groep Overname autoschade Van Wijngaarden, start A.A.S. Dubbeldam Schade
Papendrecht.

Overname autoschade Le
Kluse, start A.A.S. Dubbeldam Schade Dordrecht.

Start Dubbeldam Berging en Transport
2017
Opening nieuwe
vestiging Dubbeldam Schade Maasdijk.

Visie

De Dubbeldam Groep wil in de schadeherstel branche en in de maakindustrie een toonaangevende en innoverende speler zijn en zo bekend staan bij haar stakeholders.Missie

Ons product / dienst
Het creëren van oplossingen die een doorslaggevende bijdrage leveren aan de klantvraag en zijn behoeftes. Zowel in de schadeherstelbranche als in de maakindustrie zijn de Dubbeldam bedrijven de verbindende schakel tussen klantwens en realisatie

Ons kapitaal / onze medewerkers
We zijn een no-nonsense bedrijf met korte lijnen en duidelijke keuzes. We bieden mensen die onze passie delen de beste en meest uitdagende werkomgeving.

Ons bestaansrecht / onze klanten
De klant staat centraal en is onze drijfveer, we spelen snel in op de wensen en behoeftes uit de markt. Door te investeren in mensen, machines en processen realiseren we korte levertijden, uitmuntende kwaliteit en de juiste prijs/ kwaliteit verhouding.

Speerpunten van de Dubbeldam Groep


1

Verbinden

De Dubbeldam Groep wil diverse bedrijfsdisciplines samenbrengen en deze breed inzetten voor haar afnemers.


2

Samenwerken

De Dubbeldam Groep is gericht op goed partnerschap met klanten en afnemers, met als doel te zoeken naar de gezamenlijke win-win situatie.

3

Betrouwbaar

De Dubbeldam Groep beschikt over een lange termijn visie.


4

Verankerd

Trots op het Dubbeldam DNA; betrokken en betrouwbaar.


MVO beleid

Dat maatschappelijke ondernemen en dus verantwoord met ons milieu omgaan voor de totale Dubbeldam Groep van groot belang is spreekt voor zich. Vaak worden bedrijven als de onzen gezien als vervuilende industrie, echter wordt er bij de Dubbeldam Groep alles aan gedaan het milieu zo veel mogelijk te sparen.

Zo wordt er gespoten met water gedragen lak en zijn alle overige lakken van het type ''High Solid''. Dit houdt in dat er minimale hoeveelheid oplosmiddel verbruikt wordt. Daarnaast worden alle afvalstromen afzonderlijk ingezameld zoals:  • Plastic bumpers
  • Accu's
  • Papier
  • Schadelijke stoffen

Duurzaam repareren

Dubbeldam Groep is aangesloten bij de Stichting Duurzaam Repareren. Dit houdt in dat de vestigingen van Dubbeldam Schade als milieuvriendelijk zijn aangeduid en zo een belangrijke bijdrage leveren aan het milieuvriendelijk repareren van voertuigen. 

ContactpersonenRaymond Dubbeldam

Managing Director

+31 (0)85 484 3901
raymond@dubbeldamgroep.nlTim Sterrenburg

Finance manager

+31 (0)85 484 3900
tim@dubbeldamgroep.nl

Gerda van der Veen
Kam Coördinator

+31 (0)85 484 3929
gerda@dubbeldamgroep.nlWilleke Cammeraat

HR Manager

+31 (0)85 484 3928
willeke@dubbeldamgroep.nlAncella Ermstrang

Recruiter

+31 (0)85 484 3900
ancella@dubbeldamgroep.nl